Eläinlääkäri Anna Pasanen

Olen valmistunut eläinlääketieteen lisensiaatiksi Helsingin yliopistosta vuonna 2009. Töissä olen ollut muun muassa tarkastus- ja kunnaneläinlääkärinä sekä sairaalaeläinlääkärin tehtävissä Helsingin yliopiston tuotantoeläinsairaalassa Saaren yksikössä. Pieneläinlääkärinä olen toiminut Viitaniemen Eläinlääkäriasemalla Jyväskylässä sekä Hiskinmäen Eläinsairaalassa Äänekoskella. Työssä parasta on eläinten auttaminen ja samalla lemmikin omistajien tukeminen eläimen terveyden ja hyvinvoinnin ylläpidossa.

Kiinnostuksen kohteitani ovat pieneläinten lisäksi tuotantoeläimet, erityisesti lehmät. Teen kuukausitarkastustyyppisiä hedelmällisyyskontrollikäyntejä lypsykarjatiloilla. Pidän myös opetustehtävistä ja koulutan tulevia klinikkaeläinhoitajia. Harrastuksiani ovat lenkkeily, suunnistus ja kanojen hoito.

Klinikkaeläinhoitaja Marianna "Maru" Kuusela

Koulutukseltani olen hevostenhoitaja, agrologi AMK, hevoshieroja ja klinikkaeläinhoitaja. Työskentelin 10 vuotta tuotantoeläinten parissa, jonka jälkeen vuodesta 2017 eteenpäin klinikkaeläinhoitajana Karstulassa Tervetissä ja Saarijärvellä Kattia Kanssa:ssa.

Klinikkahoitajan työn ohella hieron hevosia kotikäynneillä Saarijärven ja lähikuntien alueella. Asun mieheni kanssa maatilalla Koskenkylällä, jossa kasvatamme ja valmennamme ravihevosia. Hevosten lisäksi kokoonpanoon kuuluu koira ja nelisenkymmentä kiuruvedenkannan maatiaiskanaa.

Noora Jantunen

Eläinlääkäri Noora Jantunen

Olen valmistunut eläinlääkäriksi 2018 ja tehnyt eläinlääkäreiden sijaisuuksia niin kunnallisella kuin myös yksityisellä puolella keväästä 2017 alkaen. Työssä kaikista antoisinta on saada olla avuksi eläimille ja omistajille hoitamalla eläimiä ja jakamalla tietoa eläinten hyvinvoinnin kannalta tärkeistä asioista.

Ennaltaehkäisevä terveydenhuolto niin suur- kuin pieneläimillä on tärkeä osa eläinlääkärin työtä. Olen toiminut Kattia Kanssa -eläinlääkäriasemalla Annan äitiys- ja hoitovapaan sijaisena.