Eläinlääkäri

Eläinlääkäri Anna Pasanen

Olen valmistunut eläinlääketieteen lisensiaatiksi Helsingin yliopistosta vuonna 2009. Työurani aikana olen hoitanut suur- ja pieneläimiä sekä tehnyt luennointi- ja opetustyötä. Lisäkoulutusta olen hankkinut koirien ja kissojen hammashoidoista.

Kattia Kanssa -yritykseni perustin vuonna 2016. Työssä parasta on eläinten auttaminen ja samalla lemmikin omistajien tukeminen eläimen terveyden ja hyvinvoinnin ylläpidossa.

Ammatillisia mielenkiinnonkohteitani ovat hammashoidot ja koirien ja kissojen anestesia.

Pidän opetustehtävistä ja koulutankin klinikkatyön lisäksi tulevia klinikkaeläinhoitajia. Kotoa meiltä löytyy kanoja sekä kaksi marsua. Harrastuksiini kuuluvat hiihto, lumilautailu ja suunnistus.

Klinikkaeläinhoitajat

Klinikkaeläinhoitaja Marianna "Maru" Kuusela

Koulutukseltani olen hevostenhoitaja, agrologi AMK, hevoshieroja ja klinikkaeläinhoitaja EAT. Minulla on monipuolista työkokemusta eläintenhoitoalalta vuodesta 2008 lähtien niin nautojen, hevosten kuin pieneläintenkin parista.

Klinikkaeläinhoitajan työn ohessa teen hevoshierontaa ja eläinalan opetustyötä. Kotilaumaamme kuuluu koira, hevosia ja kiuruvedenkannan maatiaiskanoja.

Klinikkaeläinhoitajaharjoittelija Sanna Sarkkinen

Eläintenhoitajaksi valmistuin talvella 2022 ja keväällä 2023 alkoi klinikkaeläintenhoitajaopinnot.

Eläimet ja niiden terveydenhoito on ollut minulle sydämen asia pienestä lähtien ja jo alakoulusta on ollut suora linja jollekin eläinläheiselle alalle.

Kotoa löytyy labradorinnoutajauros sekä käärme ja kaksi leopardigekkoa.

Jussin Hevospäivät - eläinlääkäri

Eläinlääkäri Jussi Hietala

Olen Jussi Hietala ja työskentelen kunnaneläinlääkärinä Laukaassa. Eläinlääkäriasema Kattia Kanssa -klinikalla hoidan Jussin Hevospäivien yhteydessä erityisesti hevosten hampaita. Myös rokotukset, tiineysultraukset ja lantanäytteiden tutkimiset onnistuvat silloin.

Vapaa-aikani kuluu myös pitkälti omien hevosteni sekä koirieni parissa.